Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu în Cluj-Napoca. Fumul negru vizibil de la depărtare

0 1.876

Pompierii intervin pentru a lichida un incendiu izbucnit la un garaj și o anexă gospodărească.

Un incendiu a izbucnit pe strada Traian Moșoiu din municipiul Cluj-Napoca. Mai multe persoane au observat fumul negru în jurul orei 15:40. Din primele date se pare că este vorba despre un incendiu la un garaj și la o anexă gospodărească. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de stingere. Conform unor martori s-ar fi auzit și o „bubuitură” după care fumul s-ar mai fi potolit. Totodată strada Traian Moșoiu este momentan blocată.

Actualizare ISU Cluj

Trei autospeciale pentru stins incendii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două garaje, o anexă și s-a extins la o cameră a unei case de locuit, pe strada Traian Moșoiu din municipiul Cluj-Napoca. În momentul sosirii autospecialelor, pe timpul realizării dispozitivului preliminar, o butelie de gaz a explodat într-unul dintre garaje, din fericire fără a produce victime.

Un echipaj SMURD a consultat o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani care prezenta agitație psihomotorie, însă nu a fost necesar transportul la spital. Operațiunile de stingere au durat cca o oră, limitându-se extinderea la celelalte încăperi ale casei de locuit și a locuințelor din apropiere. Din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la scânteile mecanice generate de lucrările cu flexul în interiorul unui garaj, care au aprins câteva materiale textile ce erau depozitate lângă butoaie cu ulei (combustibil pentru centrala de încălzire a imobilului).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More