Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu la acoperișul unei case. Pompierii au fost ajutați de voluntari

0 89

Secția de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit ieri, în localitatea Poienile de Sub Munte, împreună cu pompierii voluntari din localitate, pentru  lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case.

În urma incendiului, au ars circa 96 de metri pătrați din acoperișul de lemn, 3000 kg de fân și diverse obiecte de mobilier, se arată într-un comunicat al ISU Maramureș.

Tot ieri, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

În aceeași zi, pompierii Gărzii de Intervenție Borșa și cei ai Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat două incendii izbucnite la coșuri de fum în urma cărora a ars doar funinginea din coșul de evacuare. Pompierii sigheteni au stins două incendii izbucnite la mijloace de transport . În cazul unuia dintre incendii au intervenit și pompierii voluntari din Rona de Sus. În ambele cazuri au ars instalațiile electrice și elementele combustibile din compartimentul motor.

În Baia Mare, pe strada Vasile Lucaciu, a fost semnalat un incendiu la podul unei case. Pompierii băimăreni au stins incendiul în urma căruia au ars 70 de metri pătrați din acoperișul de lemn, circa 20 de metri pătrați de tavan din lemn și s-au degradat obiecte de mobilier și electrocasnice.

FOTO: ISU MM

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More