Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu la căminul de vârstnici din Nușeni. Mai multe persoane evacuate

0 130

Pompierii au intervenit în cursul nopții pentru a lichida un incendiu izbucnit la căminul de vârstnici din localitatea Nușeni.

Azi noapte în jurul 23:40 pompierii au fost alertați asupra unui incendiu izbucnit la căminul pentru persoane vârstnice din localitatea Nușeni, județul Bistrița-Năsăud. A intervenit Garda de Intervenție Beclean cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD și SVSU Nușeni.

În mod rapid persoanele din interior au fost evacuate, prima intervenție a fost asigurată de personalul de la locul de muncă, cu mijloace de primă intervenția. Pompieri ajunși la fața locului au acționat pentru lichidarea ultimelor focare de incendiu, care au generat un fum gros și dens.

Din fericire, nu au existat victime, doar o persoană de sex feminin, angajată a căminului a suferit o ușoară intoxicație cu fum pe timpul evacuării persoanelor vârstnice din imobil.

Echipajul de prim ajutor SMURD i-a administrat oxigen și, cel mai probabil, femeia a fost transportată la spital pentru mai multe investigații medicale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More