Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu la o mașină în Cluj-Napoca

0 95

Pompierii au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la o mașină.

În jurul orei 13:00, pompierii din Cluj-Napoca au fost alertați asupra unui incendiu izbucnit la un autoturism. Evenimentul s-a produs pe strada Fântânele.

Foto: Info Trafic Cluj-Napoca

La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a lichidat rapid incendiul. Nu se cunosc, deocamdată, detalii despre cauza principală a incendiului.

Foto: Info Trafic Cluj
ACTUALIZARE ISU CLUJ

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj a declarat următoarele:

Două autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism, aflat într-o parcare de pe strada Fântânele din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au găsit, în momentul sosirii la locul solicitării, întregul compartiment motor cuprins de flăcări și au reușit stingerea incendiului într-un timp scurt, astfel încât s-a evitat propagarea la autoturismele parcate în apropiere.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, autoturismul era parcat în momentul izbucnirii incendiului, iar din cercetările preliminare se pare că totul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More