Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu oprit la timp de pompieri și mai mulți localnici

0 209

Un incendiu ce amenința două case de locuit a fost lichidat rapid prin intervenția promptă a pompierilor și a localnicilor.

În cursul zilei de azi, în jurul orei 11:50, forțele de intervenție au fost alertate asupra unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea bistrițeană Spermezeu.

Prima intervenție a fost asigurată de pompierii voluntari din SVSU Spermezeu, sprijiniți de mai mulți localnici. Aceștia au reușit împiedicarea extinderii incendiului la două case de locuit alipite de construcția la care a izbucnit incendiul, transmit cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

De asemenea, ajunși în scurt timp la locul indicat, pompierii beclenari și cei de la fața locului au reușit protejarea celor două case de locuit și lichidarea focarelor care se întindeau pe o suprafață de aproximativ 70 mp, la acoperișul și podul anexei.

Cauza probabilă a incendiului, notează tot cei de la ISU, este coșul de evacuare a fumului, neprotejat termic fața de materiale ce s-au putut aprinde ușor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More