Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu puternic la un atelier din Cluj-Napoca. 70 de persoane au fost evacuate

0 708

Un puternic incendiu a izbucnit în această seară la o clădire de pe strada Berăriei din Cluj-Napoca, la fața locului intervenind mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Cluj.

Potrivit primelor informații, incendiul a fost sesizat la demisolul clădirii de pe strada Berăriei. Ajunși la fața locului cu trei autospeciale de stingere a incendiilor, pompierii au luat decizia evacuării a aproximativ 70 de persoane, aflate în interiorul clădirii.

Potrivit pompierilor, incendiul se manifestă cu flacără la subsolul clădirii, la un atelier de producție boxe audio.

O a patra autospecială de stingere a incendiilor a ajuns în sprijin la locul incendiului, ISU Cluj intervenind cu 20 de cadre militare pentru lichidarea flăcărilor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că incendiul a fost localizat şi nu mai există pericol de extindere.

”Un incendiu a izbucnit miercuri seara pe strada Berăriei din Cluj-Napoca, la subsolul unei clădiri unde este un atelier de confecţionare boxe audio. Mai ard materiale combustibile şi se degajă fum, dar incendiul a fost localizat şi nu mai există pericol de extindere. Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate, angajaţi la mai multe societăţi comerciale care îşi desfăşoară activitatea în clădire. Nimeni nu a fost rănit. Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale pentru stingerea incendiului şi 20 de cadre militare”, a spus Cornea.

Pompierii vor stabili cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More