Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu violent de vegetație în Nădășel

0 71

Ieri, în jurul orei 16:00, pompierii au intervenit la un incendiu de vegetație care a cuprins coronamentul unei păduri. Echipele de intervenție s-au luptat cu flăcările până târziu în noapte.

Cei de la ISU Cluj transmit faptul că, două autospeciale pentru stins incendii au intervenit pe parcursul zilei și nopții de ieri pentru a stinge flăcările carea au cuprins litiera și o parte din coronamentul pădurii, pe o suprafață de aproximativ 3 ha, din apropierea localității Nădășel.

Alerta a fost dată în jurul orei 16.00, având în vedere că flăcările s-au extins la pădure, de la o ardere de resturi vegetale și deșeuri dintr-o gospodărie situată în apropierea pădurii, lăsată nesupravegheată.

Pompierii au întâmpinat dificultăți în desfășurarea operațiunilor de stingere din cauza pantei abrupte pe care au intervenit, a doborâtorilor angrenate în ardere și a curenților de aer care au întreținut arderea.

Ultima autospecială s-a retras după ora 01.00, pe timpul nopții, după ce au fost lichidate și ultimele focare ale incendiului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More