Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu violent în Maramureș. Au intervenit două autospeciale de stingere

0 653

Ieri, 5 decembrie, pompierii militari maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. La unul dintre acestea a fost nevoie de intervenția a două autospeciale de stingere.

Astfel, transmit cei de la ISU Maramureș, Detașamentul de pompieri Sighetu Marmației au intervenit în Iapa, unde un coș de fum a luat foc. În urma incendiului au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn, 1 metru pătrat dintr-o afumătoare și circa 20 kg de produse din carne de porc, transmit aceștia.

De asemenea, pichetul de pompieri Târgu Lăpuș a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Fânațe. În sprijinul pompierilor lăpușeni  au venit și pompierii băimăreni cu un echipaj de stingere, dar și serviciile voluntare din localitățile Cernești, Lăpuș și Copalnic.

Incendiul a distrus circa 100 de baloți de fân și  20 de metri cubi de cherestea. De asemenea, în urma incendiului s-au deteriorat circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn.

Nu în ultimul rând, pompierii sigheteni au fost alertați în legătură cu producerea unui incendiu în localitatea Piatra. Militarii au intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D.

La locul intervenției au fost prezenți și pompierii voluntari din Remeți. Au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn, aproximativ 50 de metri pătrați de pod din lemn, diverse obiecte de îmbrăcăminte și s-au degradat circa 130 de metri pătrați de parchet și 100 de metri pătrați de tavan.

Echipajul medical prezent la fața locului a acordat asistență medicală unei persoane în vârstă de 51 de ani, care a suferit un atac de panică. Cauza probabilă a incendiului este coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More