Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu violent la o casă din Poiana Ilvei. Flăcările amenințau casele învecinate

0 90

Primele echipaje ajunse la locul indicat au găsit un imobil cu etaj cuprins de incendiu generalizat, cu risc de extindere la imobilele învecinate. Incendiul a fost lichidat in limitele găsite, înainte ca flăcările să se extinda la imobilele învecinate.

Flăcările se manifestau violent și amenințau să se extinda la vecinătăți. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate șase echipaje de pompieri militari de la subunitățile din Sângeorz-Bai și Năsăud, respectiv un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Măgura Ilvei.

Pompierii militari au evacuat trei butelii din zona de risc pentru evitarea producerii unei deflagrații. De asemenea, 4 bovine și 4 porcine au fost evacuate din adăposturi pentru animale.

Intervenția a durat aproximativ 2 ore, interval în care echipajele de intervenție, cu mobilizarea masivă a sătenilor, au limitat propagarea și localizat și lichidat focarele. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 600 mp.

Doi adulți și un minor au suferit atacuri de panică, dar nu s-a impus transportul acestora la spital.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea focului deschis în spații închise, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More