Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Incendiu violent la Răscruci. Depozit cuprins de flăcări

0 217

Un depozit a fost complet înghițit de flăcări. Pompierii s-au luptat cinci ore cu focul.

Ieri, 29 martie, în jurul orei 18:20, forțele de intervenție au fost alertate asupra unui incendiu de mare amploare la un depozit de semințe din localitatea Răscruci, județul Cluj.

La fața locului au fost dislocate pentru a interveni patru autospeciale pentru stins incendii, din două subunități ale ISU Cluj, și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Bonțida.

În momentul sosirii pompierilor, flăcările cuprinseseră deja în totalitate clădirea cu două nivele și cu o suprafață de aproximativ 400mp. Focul se manifesta generalizat cu posibilitatea de extindere la un fânar și la casele situate în imediata vecinătate a depozitului, transmit cei de la ISU Cluj.

Intervenția pompierilor a durat mai bine de cinci ore, fiind necesară prioritizarea protejării vecinătăților și a personalului implicat în operațiunile de stingere a acestuia. Clădirea depozitului a fost distrusă în totalitate, împreună cu mai multe utilaje de sortat semințe și cca 150 kg de semințe.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, dar s-a evitat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Cauza incendiului este în curs de cercetare, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More