Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Intervenție rapidă a Salvamont Maramureș. Au sărit în ajutorul colegilor de la Serviciul de Ambulanță

0 397

Echipajele Salvamont Maramureș, dar și cele ale Serviciului de Ambulanță Maramureș au intervenit pentru a acorda primul ajutor unui bărbat aflat într-o zonă greu accesibilă.

În cursul acestei dimineți, transmit cei de la Salvamont Maramureș, echipajele de intervenție au fost anunțate asupra faptului că în zona Poienile de sub Munte, pe un drum cu acces dificil, un bărbat, în vârstă de 56 ani, prezenta convulsii și o stare generala precară.

Astfel, salvatorii montani ai formației Vișeu, aflați în echipa de prim răspuns, au ajuns în scurt timp, împreună cu colegii de la Ambulanță, în locul indicat.

Echipajele au acordat primul ajutor, au stabilizat persoana și au coborât-o până la locul în care se afla autoutilitara Ambulanței Maramureș.

Salvatorii montani se vor afla la datorie executând misiuni de patrulare si preventie in acest weekend in zonele turistice aglomerate ale judetului Maramures.Recomandăm responsabilitate in abordarea traseelor turistice, echiparea corespunzatoare, detinerea unui dispozitiv care permite localizarea intr-un timp scurt a persoanei aflate in primejdie precum si un comportament ireproșabil pe munte, au mai transmis cei de la Salvamont Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More