Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

FOTO – Material lemnos, în valoare de peste 14.000 de lei, confiscat de polițiștii bistrițeni

0 84

IPJ BN material lemnos

Poliţiştii bistrițeni au depistat luni, 7 septembrie, în trafic, pe DN 15A, pe raza localităţii Sărăţel, un bărbat , în vârstă de 49 de ani, din Susenii Bârgăului, în timp ce transporta cu o autoutilitară 12,88 mc material lemnos, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Totodată, pe raza localităţii Tureac, un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Susenii Bârgăului, a fost depistat în trafic în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 mc material lemnos, fără a avea amprenta dispozitivului dreptunghiular de marcare.

La aceeaşi dată, pe DN15A, în localitatea Sărăţel, un bărbat de 46 de ani, din Prundu Bârgăului, a fost identificat de poliţişti în timp ce transporta cu un autocamion, 11,5 mc material lemnos, fără a deţine documente de provenienţă legală.

Materialul lemnos transportat, în valoare de 14.830 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării iar conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional, cuantumul amenzilor fiind de 11.000 de lei.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More