Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Minori exploatați pentru cerșetorie la Cluj-Napoca. O femeie a fost reținută

0 524

O femeie a fost reținută pentru 24 de ore. Aceasta și-a obligat propriile nepoate să cerșească pe raza municipiului Cluj-Napoca.

O femeie de 53 de ani a fost reținută pentru 24 de ore fiind bănuită de trafic de minori și exploatarea unui minor în scop de cerșetorie, transmit cei de la IPJ Cluj. Astfel, la data de 29 august, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară în Cluj-Napoca, la locuința a două persoane. În urma perchezițiilor au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere. Totodată, au fost descoperite şi ridicate 3 telefoane mobile, 1950 de euro şi mai multe înscrisuri.

În urma tuturor cercetărilor a reieșit faptul că, o femeie de 53 de ani, din Cluj-Napoca, și-ar fi exploatat propriile nepoate, în vârstă de 17, respectiv 12 ani. Femeia a profitat de cele două fete și le-ar fi obligat să cerșească pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Colac peste pupăză, în cursul anului 2018, nora femeii, o femeie de 29 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi apelat și ea la cerșetorie, încercând să inducă mila trecătorilor prin prezența a doi minori de 3 şi 9 ani.

La data de 29 august 2019, față de femeia în vârstă de 53 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More