Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Mobilizare a forțelor de ordine pentru găsirea unui tânăr dispărut

0 341

Cei de la IPJ Bistrița-Năsăud transmit faptul că zeci de polițiști, jandarmi și voluntari s-au implicat și mobilizat pentru găsirea unui tânăr de 19 ani, din Năsăud, a cărui dispariție a fost semnalată de către familie.

Astfel, ieri, 9 iulie, polițiștii din Năsăud au fost sesizați cu privire la faptul că, în ziua de 6 iulie, tânărul a plecat de acasă pentru a aduce animalele de pe câmp, dintr-o zonă aflată la limita cu localitățile Gersa și Coșbuc și nu a mai revenit.

Căutările s-au extins pe o suprafață mare de teren împădurit, greu accesibil, însă după aproximativ 5 ore de căutări tânărul a fost găsit la o stână de pe raza localității Coșbuc.

La căutări au participat polițiștii de la Poliția Orașului Năsăud, Secția 6 Poliție Rurală, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, jandarmi și voluntari de la Asociația 4×4 off Road. Totodată, au oferit ajutor și polițiști aflați în timpul liber care dețin vehicule pentru teren accidentat și cunosc zona, notează cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More