Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Muncitor forestier căzut în râpă în urma unui accident

0 285

Echipajele Salvamont Maramureș au intervenit pentru a salva un muncitor forestier care, după ce a fost lovit de un copac, a căzut într-o râpă.

Forțele Salvamont Maramureș au intervenit în jurul orei 14:00 pentru a da ajutor unui bărbat căzut într-o râpă. Evenimentul a venit prin 112 de la un muncitor forestier aflat pe drumul Mara – Gutin care a informat că unul din colegii săi a suferit un accident, fiind lovit de un copac și se afla căzut într-o râpă.

Echipajul de prim raspuns al Salvamont Maramures s-a deplasat de urgenta la fata locului impreuna cu un echipaj al Ambulantei Sighet si un echipaj al Politiei.

Ajunși în zonă aceștia au constatat că muncitorii îl scoseseră la drum pe accidentat, târându-l prin pădure vreo 30 metri fără a respecta indicațiile Salvamont. „Ciudat e că în astfel de cazuri nu se ține cont de sfaturile echipelor de salvare și totodată cei care intervin pun în pericol integritatea sau chiar viața celor accidentați!” au transmis cei de la Salvamont Maramureș.

Rănitul, care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoștință, a fost predat ambulanței care, în acest moment, este în drum spre Spitalul Judetean Maramureș pentru investigații. Echipele de salvatori montan se retrag spre zonele de patrulare continuându-și activitatea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More