Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Muncitor strivit de un utilaj greu. N-a avut nicio șansă de supraviețuire

0 1.581

Eveniment tragic, marți după amiază, în zona Dealul Cocoșului, unde se efectuează lucrări de stabilizare a terenului pentru pârtia Cocoș.

Alunecările de teren ce au avut loc în zona pârtiei Cocoș au determinat autoritățile să ia măsuri de consolidare și stabilizare în zonă, pentru aceste lucrări fiind angajată o firmă din București. Unul dintre angajații acestei firme a murit azi după ce un utilaj de aproape 40 de tone s-a răsturnat peste el.

Victima, un bărbat de 47 de ani din județul Ialomița, se afla în cabina unui trailer care transporta o foreză. La un moment dat foreza s-a înclinat și s-a prăbușit peste bărbat.

Intervenția de urgență a echipajelor de salvare și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud n-a avut darul de a duce la salvarea victimei, aceasta fiind strivită sub greutatea mastodontului.

”Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, prins sub un utilaj de 40 de tone. Din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Moartea bărbatului, aflat în timpul serviciului este considerată un accident de muncă, acest eveniment fiind cercetat în continuare atât de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, cât și de Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More