Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – O mașină a luat foc în mers. O femeie și copilul ei de 4 ani au scăpat ca prin urechile acului

0 324

O mașină a luat foc în timpul deplasării. Participanții la trafic au intervenit până la sosirea pompierilor.

Forțele de intervenție au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 10:00, asupra faptului că o mașină a fost cuprinsă de flăcări în apropiere de localitatea clujeană Căianu. Imediat o autospecială de stins incendii a intervenit pentru a stinge flăcările.

Autoturismul era în deplasare, când șoferița aflată la volan a simțit miros de fum și a oprit autoturismul pe marginea drumului. În momentul în care a deschis capota mașinii, pentru a verifica motorul, au izbucnit mai puternic flăcările din compartimentul motor.

Femeia călătorea alături de copilul de patru ani pe care la evacuat imediat din autoturism, iar ceilalți participanți la trafic au încercat să controleze flăcările cu stingătoarele din mașină. Pompierii au găsit mașina cuprinsă în totalitate de flăcări, în momentul sosirii la locul intervenției, fiind necesare 25 de minute pentru a stinge flăcările în totalitate.

Din fericire nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, însă autoturismul a fost distrus în totalitate. Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune de natură electrică la compartimentul motor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More