Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – O sală de nunți din Feldru s-a făcut scrum în urma unui incendiu

0 224

incendiu cladire Feldru sala de nunti-2

Un incendiu devastator a izbucnit noaptea trecută la o sală de nunți din localitatea bistrițeană Feldru, flăcările mistuind întreaga clădire și un imobil alăturat.

Aproape 7 ore s-au chinuit pompierii să lichideze incendiul, acesta fiind stins abia în zorii zilei. Incendiul a fost sesizat pe numărul unic de urgență 112 la ora 00.49, dispeceratul integrat I.S.U. – SAJ fiind informat despre izbucnirea unui incendiu la sala de nunți din localitatea Feldru, imobil cu regim de înălțime P + mansardă.

Primele echipaje sosite la locul incendiului au constatat că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață întinsă. Astfel, au fost alocate progresiv patru echipaje de stingere din cadrul ISU ”Bistrița”, trei de la Secția de Pompieri Năsăud și unul de la Garda de Intervenție Sîngeorz – Băi, un echipaj de prim ajutor SMURD și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Feldru și Ilva Mică, cu câte o autospecială de intervenție, se precizează într-o infirmare a ISU Bistrița-Năsăud.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, deși informațiile preliminare arătau că incendiul ar fi izbucnit într-o zonă în care se aflau camere destinate personalului. Intervenția a fost îngreunată de existența în zona focarelor a șase butelii ce puteau exploda în orice moment, dintre care cinci au fost scoase din interior de către pompierii militari. În ceea ce privește sursele de apă, acestea erau insuficiente în apropierea incendiului, autospecialele de intervenție fiind alimentate de la alte surse din Feldru sau chiar din localitatea învecinată, Nepos.

După finalizarea intervenţiei, în jurul orei 07.00, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la motorul din camera frigorifică. Suprafața totală afectată de incendiu a fost de aproximativ 1400 mp, sala destinată organizării nunților și un alt imobil alipit acesteia.

FOTO: ISU Bistrița-Năsăud

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More