Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Ore de foc pentru pompierii din Jibou. Un incendiu a afectat 6 hectare de vegetație

0 68

Pompierii din Jibou au intervenit la trei incendii printre care și un incendiu de vegetație extins pe 6 hectare.

Cei de la ISU Sălaj transmit faptul că Secția de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la trei incendii: două ieri după masă – unul la litiera pădurii de lângă localitatea Chechiș, un incendiu la vegetația uscată de pe un teren din localitatea Solomon, iar în noaptea de miercuri spre joi la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Domnin.

Alături de pompierii jibouani la incendiul litierii de pădure din Chechiș, a intervenit SVSU Bălan și circa 30 de voluntari. Flăcările au mistuit aproximativ 6 ha de litieră.

Incendiul de la Solomon a mistuit circa 2 ha de vegetație uscată, iar alături de pompieri a intervenit și SVSU Gârbou.

În schimb în ceea ce privește evenimentul de la Domnin, focul a izbucnit la o casă de locuit. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică și anume efectul termic al unui cablu defect sau neizolat corespunzător.

Au ars aproximativ 60 de metri pătrați din acoperiș și obiecte de mobilier din interiorul imobilului. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More