Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Organizatorii UNTOLD și-au respectat promisiunea. Parcul Central reamenajat aproape complet

0 842

Organizatorii UNTOLD și-au respectat promisiunea de reamenajare a Parcului Central din Cluj Napoca.

Lucrările de înfrumusețare și reamenajare a Parcului  Central sunt finalizate în proporție de peste 90 %, transmit organizatorii UNTOLD. Astfel aceștia și-au respectat promisiunea făcută comunității și, cu toate că lucrările urmau să fie finalizate doar la finele lunii august, acestea au fost realizate într-un timp mai scurt, Parcul Central reluându-și deja activitatea, cu un aspect nou. Zilele trecute au putut fi văzuți în parc, sute de clujeni, de la tineri până la familii cu copii, cu toții bucurându-se de verdeața și liniștea parcului, au transmis reprezentanții UNTOLD.

Totodată s-au adus și investiții extra deoarece pe o suprafață de 50.000 mp din parc s-au făcut o serie de lucrări total noi precum schimbarea unor porțiuni de gazon, supraînsămânțare, toaletare vegetație și amenajări peisagistice. În plus, festivalul UNTOLD a contribuit la înfrumusețarea parcului și prin decorațiuni sau mobilier urban, cum ar fi decorarea Foișorului, amplasarea unor elemente decorative care împrejmuiesc fântâna din fața Cazinoului și a mobilierului multifuncțional realizat în parteneriat cu ENGIE, care este folosit de clujeni atât ca spațiu de relaxare, cât și ca locație de încărcat dispozitive electronice.Investiția se ridică la suma totală de peste 1 milion de RON.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More