Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Parcul Balnear ”Toroc” se redeschide de joi

0 1.356

Primăria Municipiul Dej aduce la cunoștința publicului faptul că au fost finalizate lucrările de reparație capitală care au fost planificate pentru zona de interior a bazei de agrement Parc Balnear ”Toroc”, la începutul anului curent, de către administrația bazei de agrement ca fiind prioritar a fi executate la finalul sezonului estival 2018. Pavilionul interior al bazei de agrement va fi deschis accesului public începând de joi, 29 noiembrie, după următorul program: luni 12.00-20.00; marți- duminică 10.00-20.00.

Abonamentele pentru băile sărate își păstrează valabilitatea și pot fi folosite începând cu data de 29 noiembrie 2018 în intervalul orar de funcționare a bazei de agrement.

Reiterăm faptul că administrația bazei de agrement tratează cu responsabilitate derularea activității și înțelege rolul de control și verificare al autorităților în drept ca fiind în beneficiul îmbunătățirii modului de funcționare și gestionare a activității Parcului Balnear ”Toroc”  pentru siguranța beneficiarilor direcți. În acest sens vă comunicăm faptul că aspectele semnalate în cadrul controlului efectuat la finalul lunii septembrie de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj au fost remediate, iar reprezentanții autorității au fost prezenți la fața locului pentru a se asigura în privința conformității.

„Lucrărilor prevăzute pentru zona de interior a bazei de agrement s-au finalizat. Intervențiile au fost unele capitale, necesare și planificate a fi efectuate la finalul sezonului estival 2018. Am decis ca finalul sezonului să fie momentul în care să fie demarate aceste acțiuni deoarece, în condițiile în care într-o zi de vârf de sezon trec pragul bazei de agrement peste 2.500 de persoane acestea ar fi creat un disconfort major la nivelul întregului parc balnear, cu atât mai mult în acest an, când condițiile meteo din sezonul estival au determinat o mare parte din cei care au venit la Toroc să prefere pavilionul interior.

Evaluarea activității Parcului Balnear ”Toroc”, pentru sezonul estival 2018, evaluare făcută de către serviciile de specialitate  din dispoziția mea, a fost finalizată iar decizia pe care o voi lua va viza remedierea și prevenirea deficiențelor survenite în modul de gestionare din punct de vedere administrativ a bazei de agrement.

Referitor la pozițiile și atacurile din spațiul public pe tema neregulilor identificate de DSP în cadrul acțiunii de control derulate în luna septembrie, vreau să precizez faptul că le consider total deplasate mai ales că acestea vin din partea unor aleși locali care ar trebui să aibă ca principal motor al acțiunilor domniilor lor buna credință și interesul public și nu oportunismul politic.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More