Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Pericol de explozie. Proiectil preluat de echipa pirotehnică

0 70

Două proiectile au fost preluate de echipa de pirotehniști. Aceștia avertizează asupra pericolelor reprezentate de astfel de elemente de muniție.

Azi, echipa pirotehnică a ISU Bistrița-Năsăud în timpul unei misiuni de cercetare a descoperit în Josenii Bârgăului un proiectil de calibrul 76 mm. Din fericire proiectilul a fost găsit și ridicat la timp. Totodată un al doilea proiectil, de această dată de cal. 100 mm, a fost găsit la indicația unui cioban care a văzut pirotehniștii în zonă. De asemenea, echipa pirotehnică a mai avut o misiune azi pe strada Meșterului din municipiul Bistrița.

„E îmbucurător să vedem oamenii conștientizează riscurile la care se expun dacă manevrează elemente de muniției găsite în timpul activităților curente. În continuare, atenția noastră se canalizează mai ales spre cei mici, în activitățile noastre de prevenire insistăm asupra acestui aspect” au declarat cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More