Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Peste 100 de amenzi date la Dej. Acțiune de amploare a polițiștilor

0 1.424

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală au fost angrenați marți seara într-o serie de activități preventive-reactive, în mediile de interes operativ din municipiu și localitățile arondate.

Printre obiectivele urmărite, menționăm prevenirea și descurajarea faptelor cu violenţă în mediul stradal, depistarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale, combaterea indisciplinei în rândul tuturor participanților la traficul rutier, precum și impunerea respectării măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea socială în toate zonele aglomerate.

În total, în urma neregulilor constatate au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale, 64 dintre acestea împotriva unor abateri de la legislația rutieră. În acest context au fost reținute șapte permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Alte fapte de natură contravențională au fost sancționate conform prevederilor legale privind conviețuirea socială, normele de protecție sanitară sau referitoare la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă “Ştefan Cicio-Pop” și a celor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More