Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Polițiștii dejeni, acțiune cu efective mărite. Elevi chiulangii săltați din baruri

0 1.320

În urma unei acțiuni cu efective mărite polițiștii dejeni au aplicat mai multe sancțiuni. Totodată au prins și 10 elevi care uitaseră să meargă la școală.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 4 februarie, între orele 10:30-13:30, poliţiştii dejeni au organizat o acțiune cu efective mărite, pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate.

Acțiunea organizată de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și cei ai Secției 5 Poliție Rurală s-a desfășurat pe raza municipiului, respectiv zona centrală a orașului, dar și pe străzile Avram Iancu, 1 Mai, Crângului, Șomcutului, pentru prevenirea faptelor antisociale și reducerea riscului rutier.

De asemenea, s-a acționat pe raza localităților Cășeiu, Coplean, Chiuiești Câțcău, DN 17 Cuzdrioara, precum și pe raza comunelor Mica, Unguraș, Vad, Jichișu de Jos, Bobâlna.

În vederea prevenirii absenteismului școlar, polițiștii au identificat 10 elevi în localurile publice de pe raza municipiului Dej, elevi care trebuiau să fie la cursuri în acel interval. Ca rezultat oamenii legii au informat reprezentanții unităților de învățământ, în vederea stabilirii măsurilor specifice.

Totodată, polițiștii au legitimat în cadrul acțiunii 109 persoane şi au controlat 83 de autovehicule, iar în urma abaterilor constatate de către aceștia s-a impus aplicarea a 47 sancțiuni contravenționale.

Nu în ultimul rând, au fost reținute 3 permise de conducere (unul dintre acestea pentru conducere sub influența alcoolului, alte 2 pentru încălcări ale normelor rutiere privind manevra depășirii).

Alte sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru încălcări ale normelor legislative în vigoare pentru aspecte legate de evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, dar și pentru nerespectarea normelor din domeniul ordinii și siguranței publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More