Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – ”Poţi scoate femeia din Dej, dar Dejul din femeie în veci!” cel mai tare mesaj de despărțire

1 83

La mijlocul săptămânii trecute a avut loc la Cluj-Napoca prima ediție a Happy Break-Up Party, o petrecere dedicată celor care au trecut recent prin despărțiri amoroase, sub motto-ul ”Există fericire după despărțire”. La eveniment, participanții au avut ocazia să doneze obiecte ce le-au rămas de la foștii parteneri, dar și să transmită mesajele de despărțire.

Intrarea la petrecerea organizată în premieră la Cluj a fost 10 lei, peste 100 de persoane participând la acest eveniment. Unii au adus de acasă și obiecte rămase de la fostele iubite sau de la foștii iubiți, acestea fiind scoase apoi la licitație.

Toate încasările de pe urma acestei petreceri au fost donate în scopuri caritabile. Mai multe familii nevoiașe aflate în grija Mănăstirii Franciscane Cluj au beneficiat de masă gratuită la Restaurantul Agronomia, unde a fost organizată și petrecerea.

Unul dintre cele mai amuzante momente de la petrecere a fost acela când s-au citit mesajele de despărțire scrise de participanți pe un panou. Iar acestea nu au fost puține. Reținem doar câteva dintre ele:

– Poţi scoate femeia din Dej, dar Dejul din femeie în veci!
– Iubirea mea este direct proporțională cu ura pe care o simt acum pt. tine!!
– Du-te tare… Te pup… Pa, Pa!
– Totul se reduce la MasterCard!
– Vasile îți mulțumesc pt. ȚEAPA cu viletul de avion!
– Balerină cu talent mi-ai făcut o rană în piept!
– Iubito (Veronica) Am făcut tot posibilul să ie din pușcărie pt. tine dar te-ai despărțit de mine.

GALERIE FOTO

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More