Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Razie la Dej. Patru mandate de aducere puse în aplicare

0 828

O acțiune polițienească de amploare s-a desfășurat la Dej.

Polițiștii dejeni au fost angrenați, la data de 27 august, într-o acțiune de amploare, transmit cei de la IPJ Cluj, acțiune care a avut ca și scop menținerea ordinii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite, date în consemn, ori a celor care se sustrag urmăririi penale.

Foto: IPJ Cluj

Acțiunea s-a derulat între orele 07.00 – 13.00 și s-a acționat cu efective mărite pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate. Pe linie rutieră s-a acționat cu autospeciala radar pe DN 1 C, în zona localităților Câțcău, Cășeiu și Rugășești, pe DJ 172 F, în zona localității Mica, precum și în interiorul municipiului.

Foto: IPJ Cluj

Totodată au fost legitimate 129 de persoane și au fost puse în executare 4 mandate de aducere. De asemenea, au fost controlate 97 de autovehicule. Au fost constatate 2 infracțiuni (conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință). Nu în ultimul rând au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More