Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Razii în Dej, dar și în Cluj-Napoca

0 1.165

Polițiștii au organizat razii în municipiul Dej și în Cluj-Napoca. Au fost aplicate mai multe sancțiuni și au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere.

Reprezentanții IPJ Cluj anunță că, la data de 7 august, efective mărite de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Biroul de Investigații Criminale, Biroul Rutier, Biroul de Ordine Publică, Compartimentul Criminalistic și Secţia 5 Poliţie Rurală Dej, împreună cu  jandarmi și specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și Electrica Furnizare, au derulat o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor penale şi contravenţionale, a infracțiunilor cu violență, a  furturilor de animale și produse agricole de pe câmp.

De asemenea, s-a acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, depistarea persoanelor care fac obiectul cercetărilor și se sustrag urmăririi penale. În cadrul acțiunii au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere privind dosare penale aflate în instrumentarea polițiștilor.

Au fost legitimate 119 persoane și controlate 78 de autovehicule, fiind constatate 5 infracțiuni (ex. conducerea unui vehicul fără permis, sub influența alcoolului etc).

De asemenea, pentru neregulile constatate au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 2 permise de conducere (pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și depășirea vitezei legale) și un certificat de înmatriculare.

Totodată, în noaptea de 7/8 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a furturilor, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

S-a acționat, cu preponderență, pe străzile Calea Turzii, Observatorului, Piața Zorilor, Clinicilor și străzile adiacente. În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul secțiilor urbane de poliție  1, 2, 3 și 6.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More