Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Rupt de beat a pus pe jar echipajul Salvamont

0 234

În cursul zilei de azi echipajele Salvamont au fost alertate despre o persoană din zona Valea Vinului, județul Maramureș, persoană cazută în casă și aflată în stare de inconștiență.

Zona fiind cu acces dificil cei de la Salvamont au fost chemați pentru a asigura deplasarea echipajului medical și transportul persoanei în caz de nevoie.

Salvatorii montani din echipa de prim răspuns, ajunși la fața locului împreună cu echipajul medical, au discutat cu aparținătorii care au sunat la 112 pentru a anunta problema barbatului de 53 ani.

Aparținătorii au intrat în locuința bărbatului împreună cu salvatorii unde au găsit persoana în cauză căzută și inconștientă. După verificarea semnelor vitale și a stării generale a persoanei căzute s-a constatat ca acesta nu avea probleme medicale, singura problema fiind cantitatea mare de alcool consumată, au precizat purtătorii de cuvânt Salvamont Maramureș.

Ulterior bărbatul a fost transportat la ambulanță și transferat la o unitate medicală pentru investigații.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More