Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – S-au finalizat lucrările de asfaltare a drumului judeţean 109E Vad – Valea Groşilor

0 110

În cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului Cluj, pe drumul judeţean DJ 109E, pe raza comunei Vad, au fost finalizate lucrările de asfaltare a unui nou tronson în lungime de 1,5 kilometri.

După asfaltarea a două tronsoane de drum însumând 2,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 8+900 până la kilometrul 10+400, respectiv de la kilometrul 11+900 până la kilometrul 12+900, a fost finalizată asfaltarea unui tronson de drum în lungime de 1,5 kilometri, de la kilometrul 11+900 până la kilometrul 10+400. Practic, în momentul de faţă covorul de asfalt uneşte cele două tronsoane de drum anterior asfaltate, rezultând un sector de drum asfaltat în lungime totală de 4 kilometri, de la kilometrul 8+900 până la kilometrul 12+900.

„Faptul că numărul sectoarelor de drumuri judeţene asfaltate creşte în mod continuu reprezintă un motiv de satisfacţie, fiind create astfel premisele pentru accelerarea dezvoltării economico-sociale. În acelaşi timp însă, tocmai pentru ca banii investiţi să fie cât mai judicios folosiţi iar lucrările să reziste, am dispus verificarea conformităţii lucrărilor, sens în care de pe acest tronson recent finalizat au fost prelevate de către un laborator specializat carote pentru verificarea grosimii şi consistenţei stratului de asfalt” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More