Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Salvare pe muchie de cuțit la Cluj-Napoca. Un bărbat a căzut într-o fântână adâncă de peste 9 metri

0 159

Forțele de intervenție din Cluj-Napoca au avut o intervenție de ,are risc în cursul acestei seri. Au salvat un bărbat căzut într-o fântână adâncă de peste 9 metri.

În această seară pompierii clujeni au susținut o intervenție salvatoare pentru un bărbat de 63 de ani, căzut într-o fântână, la o adâncime de peste 9 metri , pe strada Colinei din municipiul Cluj-Napoca.

Un echipaj de pompieri, unul SAJ și unul de poliție au răspuns unui apel de urgență, înregistrat în jurul orei 17:20, pentru a salva un bărbat, care căzuse într-o fântână, pe timpul unor lucrări de întreținere a instalației de aducție a apei din aceasta.

Adâncimea considerabilă, aerul rarefiat și diametrul îngust (cca 90cm) al fântânii nu au permis accesul salvatorilor la bărbatul rănit, care era conștient și putea comunica.

A fost realizată o succesiune de scări în interiorul fântânii, iar bărbatul, care s-a prins singur cu un brâu, asigurat cu o cordiță de salvare, a putut fi tras afară din fântână de către salvatorii și polițiștii prezenți la locul evenimentului.

Bărbatul a primit asistență medicală de la echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital. Aceasta se pare că a suferit o posibilă fractură la piciorul drept și escortații severe la palme și degete.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More