Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Transformarea estetică a municipiului Dej continuă. Au fost amplasate noi modele de chioșcuri și tonete

0 2.432

Tonetele și chioșcurile din municipiul Dej sunt înlocuite cu un tip mai nou, spune primarul orașului, Morar Costan.

Primăria Municipiului Dej a demarat o serie de proiecte ce vizează transformarea estetică și urbană a orașului. În această perioadă s-a trecut la schimbarea vechilor chioșcuri și amplasarea unui model nou de tonete. „Până la finalul acestui an zonele din oraș unde ne-am obișnuit să vedem tonete și chioșcuri vor avea alt aspect”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

„În zona din incinta Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” au fost amplasate noile chioșcuri cu un aspect unitar și în acord cu specificul urbanistic al zonei, totodată numărul acestora a fost redus. Această acțiune este în derulare, proprietarilor chioșcurilor amplasate pe domeniul public din incinta Spitalului Municipal Dej care au contracte de închiriere în vigoare li s-au comunicat condițiile cu privire la respectarea noilor modele tip de chioșcuri și au fost notificați cu privire la termenul pe care îl au la dispoziție pentru achiziționarea și amplasarea lor. În paralel chioșcurile abandonate pe domeniul public, cele pentru care există contracte de închiriere expirate sau care nu respectă suprafață închiriată conform contractului vor fi ridicate de pe domeniul public”, a mai transmis acesta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More