Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Trei români răniți într-un accident de autocar

0 65

accident autocar ungaria - 1

Un autocar cu 29 de persoane la bord, înmatriculat în România, a fost implicat într-un grav accident rutier produs pe autostrada M6 din Ungaria. Trei cetățeni români, aflați în autocar, au fost răniți.

Autocarul înmatriculat în Harghita, a căzut vineri seara într-un canal adânc de 10 metri. Acesta plecase vineri din România, de la Băile Homorod și se îndrepta spre localitatea Pecs din Ungaria.

În urma accidentului, 22 de persoane au fost rănite, 3 fiind în stare gravă. Printre victime se află și trei cetățeni români, care au fost răniți mai ușor. Este vorba despre o familie, soț, soție și copilul lor. Aceștia au fost internați la spitalul din Pecs. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne spun că cei trei români nu prezintă leziuni grave, fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit polițiștilor, firma care deține autocarul are licență de transport persoane din anul 2011, iar conducătorul auto are certificat profesional de transport rutier de persoane valabil până în 2015.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More