Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Un drum județean din Sălaj, coșmar pentru localnici

0 115

drum judetean galgau salaj - 1

Locuitorii comunei sălăjene Gâlgău trăiesc un adevărat calvar de fiecare dată când trebuie să circule cu mașina pe drumurile județene din comună.

Aceștia spun că autoritățile locale și județene își bat joc de ei și de mașinile lor și arată o adevărată nepăsare față de nevoile lor când vine vorba despre reabilitarea drumurilor.

”Așa arată un drum judeţean în Sălaj, în comuna Gâlgău. Drumul are o lungime de 9 km şi trece prin trei sate, Chizeni, Fodora şi Dobrocina, unde locuiesc sute de familii. Mă întreb de ce autorităţile sălăjene stau în nepăsare faţă de aceste persoane…..probabil că nu au trecut niciodată pe aici, vin doar pentru voturi. Imaginaţi-vă cum ajunge o ambulanţă în caz de nevoie majoră la domiciliul bolnavului sau cum îl transporta în deplină siguranţă la spital?!” se întreabă disperat un locuitor din zonă.

Omul nemulțumit spune că dacă pentru cele trei localități menționate autoritățile nu arată niciun interes cu privire la asfaltarea străzilor, nu același lucru se poate spune și despre localități, cu mult mai puțini locuitori: ”În schimb, sunt asfaltate uliţele unor comune şi sate unde sunt doar trei case locuibile, cum e cazul satului Frânceni, tot din această comună. Ar trebui undeva să se aprindă un beculeţ care să facă lumină şi aici”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More