Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Unirea Dej a câștigat și al doilea meci cu Dinamo de pe teren propriu

1 42

După 3-1 în meciul disputat sâmbătă la Dej, Unirea s-a impus și în a doua întâlnire cu Dinamo, de duminică, de această dată mai clar cu 3-0. Unirea Dej este astfel tot mai aproape de Cupa Balcanică, deși mai are de trecut două teste importante la București.

Dacă în meciul de sâmbătă dinamoviștii au reușit să câștige un set la Dej, duminică voleibaliștii Unirii n-au mai oferit această șansă oaspeților. Cu toate acestea partida a fost una echilibrată, fiecare set fiind decis abia pe final, după ce ambele echipe au mers aproape umăr la umăr.

Unirea a luat primul set la diferență minimă, scor 25:23, pentru ca al doilea set să fie adjudecat în prelungiri de ardeleni, cu 26-24, după ce vizitatorii au relansat setul când au egalat la 22.

Ultimul set a fost mai lejer, iar Unirea s-a impus la 18, asta și pentru că dinamoviștii s-au gândit să-și conserve forțele pentru cele două meciuri de la București. Unirea Dej poate tranșa această dispută în meciul de duminică (14 aprilie) din capitală, sau luni (15 aprilie). Dacă Dinamo reușește să câștige ambele meciuri de pe teren propriu, partida decisivă se va juca la Dej în 20 aprilie.

În această fază a play-off-ului se joacă pe sistemul cea mai bună echipă din cinci meciuri, echipa câștigătoare fiind aceea care reușește trei victorii în fața adversarei, indiferent de scor. La capătul disputei dintre Unirea Dej și Dinamo se decide ocupanta locului 5 în campionat, care va fi echipa ce va reprezenta România în Cupa Balcanică.

Inimoasa galerie a dejenilor a fost absentă în meciul de duminică. Suporterii Unirii au fost prezenți în tribune, dar răsfirați și fără să mai facă spectacolul cu care animau de obicei Sala Sporturilor din Dej. Fanii Unirii Dej și-au explicat gestul de protest la adresa jandarmeriei printr-un mesaj postat pe Facebook.

”Satui sa fim catalogati teroristi, infactori si huligani, satui sa fim tinuti sub obsevatie la fiecare pas de jandarmi, care, pentru cei care nu cunosc legea, stau ilegal in incinta arenei sportive, iar abuzurile impotriva noastra trec neobservate. Cati din voi luand picnicul cu familia sau plecand in vacanta ati fost filmati la fiecare pas, supravegheati de sus si amenintati pentru niste chestii inventate de ei? Ei bine, cam asa se intampla cu noi, de aceea, nu stim pentru cat timp, vom lasa jandarmeria sa cante si sa incurajeze echipa mai bine decat o facem noi. Simtindu-ne lipsa poate o sa se ia atitudine, si reamintim iubitorilor de sport si conducerii ca prezenta jandarmilor in incintele sportive fara solicitarea firmei de paza este ilegala. Azi canta jandarmeria!”

Error 190: Invalid OAuth Access Token. Try using the admin panel to re-validate your plugin.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More