Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Flăcări de câțiva metri la incendiul din Bistrița. Există risc de prăbușire

0 222

Incendiul izbucnit în Bistrița a pus la grea încercare pompierii. Flăcările s-au înălțat la câțiva metri.

O casă de locuit și mai multe anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări azi, în jurul după-amiezii la Bistrița. Incendiul se manifesta generalizat, cu flăcări înalte de câțiva metri. Focul a fost alimentat, se pare și de diverse materiale combustibile precum cauciucuri, lemn și utilaje. Toate acestea erau depozitate în anexe.

Incendiul a fost întreținut de acțiunea vântului, care sufla puternic și își schimba periodic direcția. Nu mai puțin de 19 pompieri militari și voluntarii de la SVSU Bistrita au acționat unitar pentru localizarea și lichidarea focarelor.

Potrivit ultimelor informații transmise, în momentul de față se lucrează pentru îndepărtarea elementelor de construcție care prezintă riscul prăbușirii. De asemenea, urmează a se stabili cauzele ce au dus la izbucnirea incendiului. Nu există deocamdată date despre faptul dacă ar exista persoane rănite în urma incendiului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More