Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Percheziții în mai multe județe. S-au ridicat peste 140 de kilograme de cannabis

0 545

Patru bărbați, bănuiți de trafic de droguri, au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma a șapte percheziții efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj.

În cursul zilei de ieri, 27 octombrie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia au efectuat șapte percheziții domiciliare în județele Cluj, Bistrița-Năsăud și Alba.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 6 culturi de cannabis, cu masă verde de 142,1 kilograme, și aproximativ 6 kilograme de muguri de cannabis. Totodată au fost confiscate un cântar electronic, 8 telefoane mobile, precum și instrumente destinate consumului de cannabis.

Zece persoane au fost aduse la audieri, iar, ulterior, față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

Cei patru bărbați arestați sunt Avram Gelu Ionuț, Feneșer Ilie, Avram Nicolae Cristian și Pop Teodor Daniel

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More