Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Străzile Dejului transformate în râuri în urma ploii torențiale

1 1.890

Mai multe străzi din Dej s-au transformat în veritabile canale venețiene în urma ploii torențiale din această seară.

Ploaia torențială care s-a abătut azi peste Dej a fost binevenită pentru unii, dar a adus multe nemulțumiri pentru alții. Mai mulți dejeni au sesizat faptul că străzile pe care locuiesc au fost pur și simplu inundate deoarece sistemul de canalizare și colectare a apei pluviale nu face față.

Astfel de situații au fost semnalate în Cartierul Dealul Florilor, pe strada Lalelor și pe strada Bisericii Ortodoxe. Totodată inundat a fost și sensul giratoriu din zona Carrefour, unde nu doar mașinile au avut dificultate în a se deplasa. Pietonii care încercau să traverseze strada în dreptul magazinului Paniind au fost nevoiți să își „scalde” picioarele până la gleznă pentru a ajunge pe trotuarul opus.

Aceeași situație a apărut și în cartierul Mulatău, pe strada Fântânilor. Nu a scăpat nici strada Bobâlna. Totuși majoritatea celor aflați în această situație au afirmat că apa le transformă străzile în râuri la orice ploaie torențială.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Dorin spune

    canalizare facuta pe timpul actualei guvernari a Dejului, receptionata de ing. Costan ( sau ar fi trebuit sa fie receptionata )…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More