Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO – Weekend încins pentru pompierii maramureșeni. Au intervenit la 7 incendii

0 213

Pompierii maramureșeni au avut parte de un weekend de foc. Au intervenit la șapte evenimente.

Pompierii din cadrul I.S.U. Maramureș au intervenit pentru lichidarea a șapte incendii în acest weekend.

Astfel, vineri, 21 februarie, militarii Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. A ars doar funinginea din interiorul coșului de fum, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

A doua zi, sâmbătă, 22 februarie, pompierii sigheteni, alături de pompierii voluntari din Rona de Sus, au lichidat un incendiu izbucnit la podul unei locuințe. Au ars circa 4 metri pătrați de corni de lemn și circa 2 metri pătrați de tavan.

Tot sâmbătă, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu de autoturism în localitatea Recea. În urma incendiului au ars în proporție de 90 % elementele combustibile ale autoturismului. 

Totodată militarii borșeni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 350 kg de deșeuri menajere.

Duminică, 23 februarie, la Bârsana a izbucnit un incendiu în camera de zi a unei locuințe. Pompierii au lichidat rapid incendiul în urma căruia au ars circa 4 metri pătrați de perete din lemn și aproximativ 6 metri pătrați de perete din rigips.

Un alt eveniment a fost înregistrat în Bocicoiel, unde pompierii din Bogdan Vodă au intervenit la un incendiu izbucnit la un autoturism. Focul a distrus elementele combustibile ale autoturismului.

Nu în ultimul rând, în această dimineață, pompierii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au fost solicitați în Săpânța, unde o anexă gospodărească a luat foc. Flăcările au distrus un șopron de fân pe o suprafață de 9 metri pătrați și circa 13 tone de fân.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More