Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO|Baia Mare – 50 de mii de pachete cu mănuși, măști, spirt și dezinfectant vor fi împărțite fiecărui locuitor din municipiu

0 454

Primăria Municipiului Baia Mare va împărți pachete cu spirt, măști, dezinfectant și mănuși fiecărui băimărean.

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, a anunțat faptul că primăria pregătește primele 50.000 de pachete de strictă necesitate care vor fi distribuite începând de vineri la fiecare locuință din Baia Mare.

Distribuția va fi efectuată de către echipe ale Poștei Române și ale Primăriei. Estimăm că sunt necesare cinci zile pentru distribuirea primelor 50.000 de pachete. Pachetul conține: 3 perechi de mănuși; 3 măști; 1 sticlă de spirt și 1 sticlă de gel dezinfectant.

Începând de luni, 13 aprilie, va fi trimisă a doua tranșă de pachete. Cei care nu sunt găsiți la domiciliu vor fi căutați a doua zi încă o dată, dacă nu se va putea efectua livrarea nici atunci, au posibilitatea să le ridice de la oficiile poștale sau centrele de distribuție pe care le vom anunța în cel mai scurt timp.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More