Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO|Dej – Persoană căzută de la înălțime. Intervin două echipaje medicale

0 3.415

Două echipaje SAJ au intervenit în această dimineață pe strada 1 Mai din Municipiul Dej. O persoană a căzut de la înălțime.

Două echipaje SAJ au intervenit în această dimineață pe strada 1 Mai din municipiul Dej, județul Cluj. Din primele date se pare că un bărbat a căzut de la etajul patru al unui imobil.

Este vorba despre o persoană cu vârsta de aproximativ 26 de ani. Chiar în acest moment este preluat de către echipajele medicale și i se acordă primul ajutor. De asemenea, nu se cunoaște deocamdată dacă este vorba despre un accident sau o tentativă de sinucidere.

ACTUALIZARE

Echipajele de intervenție au fost sesizate în această dimineață că un bărbat a căzut de la etajul patru al unui imobil de pe strada 1 Mai din municipiul Dej. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani. Din nefericire, tânărul a decedat.

În această dimineață, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui imobil situat pe strada 1 Mai din Dej. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de cercetări, context în care au aflat că este vorba despre un tânăr de 26 de ani care locuia în imobilul respectiv. Echipajul medical a declarat decesul bărbatului. Urmează să se stabilească exact împrejurările în care a survenit acest incident în cadrul anchetei care a fost deschisă, au transmis cei de la IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More