Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Armin Van Buuren impresionat până la lacrimi de cei 65.000 de oameni prezenți la Untold Festival. Ce mesaj a avut artistul

0 56

Armin_van_Buuren_Untold_Festival (6)Sâmbătă seara, cel mai aşteptat moment a fost cel al lui Armin Van Buuren. Artistul a lăcrimat în fața a 65.000 de oameni.

De îndată ce artistul a urcat pe scenă publicul a explodat. Armin Van Buuren este pentru prima dată la Cluj-Napoca iar showul a fost cu mult peste aşteptările publicului.

Armin van Buuren le-a promis fanilor un show deosebit la venirea sa la Cluj și, cu siguranță, s-a ținut de cuvânt. Concertul său a fost trăit la maximum de zecile de mii de tineri prezenți pe Cluj Arena, iar atmosfera senzațională creată de fani l-a emoționat vizibil pe cunoscutul DJ olandez. La final, acesta a afișat pe panou mesajul ”Thank You Romania”, ștergându-și și câteva lacrimi în timp ce lumea îi scanda numele.

Armin_van_Buuren_Untold_Festival (15)

Show-ul s-a încheiat cu un superb foc de artificii, care a luminat cerul Clujului la ora 5 dimineața. Impresionat de primirea pe care a avut-o la Cluj, Armin a postat pe contul său de Facebook un clip din timpul concertului, alături de mesajul: ”Romania rules”.

UNTOLD Festival anunță cu mândrie că ZIUA a 3-a de festival a înregistrat un SOLD-OUT: 65.000 de festivalieri au cântat alături de ARMIN van BUUREN până în zori de zi.

Pentru ZIUA a 4-a festivalierii mai pot achiziționa bilete de o zi de la punctul de Ticketing din Parcul Central în intervalul 10 a.m – 3.00 a.m, la prețul de 150 lei. Numărul acestora este limitat!

Entuziasmul fanilor din primele trei zile ale evenimentului, păstrat până la finalul programului, reconfirmă popularitatea festivalului. Pentru o experiență cât mai plăcută, organizatorii recomandă festivalierilor să folosească toate zonele de EXIT ale Cluj Arena, nu doar cele dinspre Parcul Central.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More