Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Armin Van Buuren impresionat până la lacrimi de cei 65.000 de oameni prezenți la Untold Festival. Ce mesaj a avut artistul

0 86

Armin_van_Buuren_Untold_Festival (6)Sâmbătă seara, cel mai aşteptat moment a fost cel al lui Armin Van Buuren. Artistul a lăcrimat în fața a 65.000 de oameni.

De îndată ce artistul a urcat pe scenă publicul a explodat. Armin Van Buuren este pentru prima dată la Cluj-Napoca iar showul a fost cu mult peste aşteptările publicului.

Armin van Buuren le-a promis fanilor un show deosebit la venirea sa la Cluj și, cu siguranță, s-a ținut de cuvânt. Concertul său a fost trăit la maximum de zecile de mii de tineri prezenți pe Cluj Arena, iar atmosfera senzațională creată de fani l-a emoționat vizibil pe cunoscutul DJ olandez. La final, acesta a afișat pe panou mesajul ”Thank You Romania”, ștergându-și și câteva lacrimi în timp ce lumea îi scanda numele.

Armin_van_Buuren_Untold_Festival (15)

Show-ul s-a încheiat cu un superb foc de artificii, care a luminat cerul Clujului la ora 5 dimineața. Impresionat de primirea pe care a avut-o la Cluj, Armin a postat pe contul său de Facebook un clip din timpul concertului, alături de mesajul: ”Romania rules”.

UNTOLD Festival anunță cu mândrie că ZIUA a 3-a de festival a înregistrat un SOLD-OUT: 65.000 de festivalieri au cântat alături de ARMIN van BUUREN până în zori de zi.

Pentru ZIUA a 4-a festivalierii mai pot achiziționa bilete de o zi de la punctul de Ticketing din Parcul Central în intervalul 10 a.m – 3.00 a.m, la prețul de 150 lei. Numărul acestora este limitat!

Entuziasmul fanilor din primele trei zile ale evenimentului, păstrat până la finalul programului, reconfirmă popularitatea festivalului. Pentru o experiență cât mai plăcută, organizatorii recomandă festivalierilor să folosească toate zonele de EXIT ale Cluj Arena, nu doar cele dinspre Parcul Central.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.419538381581690.1073741855.299325203603009&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More