Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Două locuri de joacă și un teren de minifotbal, finalizate de Primăria Dej

0 76

Primăria Municipiului Dej a finalizat două locuri de joacă şi un teren de minifotbal în cartierele Ocna Dej şi Dealul Florilor.

În Ocna Dej, locul de joacă şi terenul de minifotbal au fost amenajate în zona şcolii şi grădiniţei, locaţie unde a fost amenajată şi parcarea aferentă.

De asemenea un loc de joacă modernizat a fost amenajat în zona UM, unde vechiul spaţiul de joacă a fost mărit şi au fost amplasate aparate de joacă pentru mai multe vârste.

Terenul de minifotbal este acoperit de gazon artificial, iar locurile de joacă prezintă pavaj special pentru protecţia copiilor.

„ Mă bucur că am reuşit să finalizăm terenul de minifotbal şi locul de joaca din Ocna Dej, obiective care vor fi utilizate în prima parte a zilei de şcolari şi preşcolari, iar după amiaza vor fi accesibile copiilor, tinerilor şi tuturor celor care vor să facă mişcare.

Un loc de joacă atât de mult aşteptat de copii, a fost amenajat şi în zona UM pe locaţia vechiului loc de joacă,  iar investiţii în locuri pentru mişcare, relaxare şi joacă vor continua şi în alte zone ale municipiului, pentru copiii şi tinerii noştri”, a declarat primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More