Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – ”Fii mai bun în ajun de Crăciun” spectacol caritabil cu dejeni inimoși

0 82

someseanul-Concert caritabil Dej - Fii mai bun de Craciun (20)

”Fii mai bun în ajun de Crăciun”, concertul caritabil susținut la Dej pentru un copil de 4 ani diagnosticat cu cancer, a strâns la Sala Sporturilor din localitate sute de dejeni inimoși. Aceștia au dovedit, încă o dată, faptul că pot să-și unească forțele și gândurile, pentru a sări în ajutorul unui copilaș din Viile Dejului, Robert Pop.

Sala Sporturilor din Dej a răsunat vineri cu colinde și cântece în spiritul sărbătorilor de iarnă. Dejenii prezenți la spectacol au fost colindați de Gabriela Toma, Andreea Socaci, Iulia Iosip Ursan, Cristina Beldean Moșuțan, Ioan Dordoi, Felix Gălan cu Grupul vocal Tradiții Someșene, Angela Rusu și Paula Seling & Band.

Parchetul Sălii Sporturilor din Dej a fost decorat de sărbătoare pentru acest eveniment, responsabilă cu decorațiunile fiind Petruța Farcaș. Înainte de startul concertelor, Salonul Kuky’s din Dej a oferit celor prezenți o prezentare de rochii de mireasă.

Evenimentul caritabil de la Dej a fost organizat de Anca Pașca, cea care a dat și dă în continuare mereu ajutor celor aflați în nevoie, organizator al spectacolului fiind Adi Bancoș.

În cadrul spectacolului au fost scoase la licitație tablouri realizate de dejeanul Zoltan Martonoș, toate fiind cumpărate de spectatori, printre care primarul Costan Morar, viceprimarul Aurelian Mureșan, sau consilierii locali Teodora Muncelean, Melinda Alexandru și Marius Butuza, și fostul consilier Dan Gavrea. Încasările obținute din vânzarea obiectelor scoase la licitație și din vânzarea de bilete la spectacol au fost donate familiei lui Robert Pop, băiețelul în sprijinul căruia a fost organizat evenimentul.

”Mi se pare firesc și cred că gesturile acestea de a-i ajuta pe cei care sunt în nevoie ar trebui să devină firești pentru fiecare dintre noi. În primul rând că ajuți un om care are nevoie de tine și în al doilea rând e un lucru pe care-l faci și pentru tine și pentru sufletul tău. Este un mare lucru să simți bucuria că ai putut să ajuți pe cineva. Bucuria și satisfacția ta că ai putut să faci un lucru bun cred că este foarte mare”, ne-a declarat Paula Seling la finalul concertului de la Dej.

http://www.youtube.com/watch?v=YIalJKAi6UA

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More