Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri la Școala Specială Dej

0 370

Mos Craciun la Scoala Speciala Dej (1)

Elevii de la Școala Specială Dej l-au primit în vizită azi pe Moș Crăciun. Acesta a venit încărcat cu daruri, la inițiativa organizației de tineret a Partidului Social Democrat Dej, iar copiii au asistat și la un spectacol de colinde.

La spectacol au luat cuvântul Laura Boian, director Școala Specială Dej, Andrei Bradea, președintele TSD Dej și deputatul Cornel Itu.

Pentru elevii de la Școala Specială Dej au cântat azi colinde Marin și Petra Grad, Florentina Trif și Emanuel Cârstea. După spectacol, copiii au primit daruri de la Moș Crăciun, cadouri oferite de către tinerii social democrați.

Fiecare copil a primit câte un cadou, care conținea fructe, dulciuri, jucării și cărți de colorat, iar școala a primit mai multe jocuri distractive de grup, cretă și alte obiecte utile în activitatea didactică. Iar copiii s-au bucurat nespus când l-au văzut pe Moșu’, unii chiar l-au strâns în brațe, și toți i-au mulțumit pentru darurile primite.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More