Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Nenorocirea care a marcat Dejul! Două vile distruse de flăcări

2 114

incendiu-vile-dej

Un incendiu deosebit de violent a izbucnit, duminică, în Dej. Două vile de pe strada Narciselor au fost distruse de foc. Incendiul a izbucnit la unul dintre imobile, dar cum flăcările erau uriașe, focul s-a extins și la cel aflat în imediata apropiere. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale. Până și primarul Dejului, Morar Costan, a lăsat duminica în familie și a ieșit pe teren când a auzit de eveniment.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, inițial, trei autospeciale din Dej au intervenit la fața locului, dar cum vâlvătaia a căpătat proporții, pompierii din Dej au cerut întăriri.

Primarul Morar Costan a fost atât de impresionat de pierderile suferite de proprietarii vilelor încât a spus la fața locului că în următoarea ședință de Consiliu Local se va lua în calcul oferirea unui ajutor pentru reconstrucția imobilelor.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, locatarii celor două imobile fiind la biserică în momentul izbucnirii incendiului.

Potrivit primelor estimări, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Proprietarul casei din stânga avea la mansarda locuinței un studio foto/video și, cel mai probabil, de aici a izbucnit incendiul. Acesta s-a extins rapid, flăcările cuprinzând întreaga aparatură electrică a studioului.

La un moment dat, unul dintre pompierii aflați la mansarda casei unde a izbucnit incendiul a fost înecat în fum. Acesta a ieșit în exteriorul casei, riscând să rămână fără aer, dar, din fericire, colegii lui au reușit să potolească fumul înecăcios, astfel că pompierul a scăpat fără probleme.

Potrivit anchetatorilor, proprietarul casei unde au izbucnit flăcările avea asigurare.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.929236147139153.1073741965.467241263338646&type=1

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Loredana Lory Selin spune

    Hai serios… saracii oameni bogati cu vile. Ca sa vezi: aveau asigurare si primarul ii ajuta totusi sa-si ridice inapoi imparatiile. De ce nu ii sprijina preacinstitul edili si pe cei care stau in chirii vai de capul lor? Chiar nu vede nimeni ce face individul asta?

    1. lupean.emilian spune

      Da,nu vede.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More