Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO: Prosteală în țigănie – Pompieri, paramedici și polițiști purtați de-a lela pe drumuri

1 82

someseanul-romi Dej Triaj

Un echipaj de pompieri, o autospecială SMURD, polițiști și jandarmi au fost purtați degeaba pe drumuri vineri seara de romii din cartierul Dej Triaj.

Plictisiți, probabil, într-o seară de vineri liniștită, romii și-au găsit motive să facă scandal și să pornească lela pe drumuri echipajele de intervenție, anunțând că cel puțin două persoane au fost rănite după ce s-a prăbușit casa pe ele.

Când-colo, ajunși la fața locului, paramedicii de pe echipajul SMURD n-au fost nevoiți nici măcar să scoată un pansament din trusele medicale. Nimeni nu a fost rănit, ba mai mult, nicio clădire nu s-a prăbușit.

Cel mai probabil, încercând să mai fure ce mai era de furat prin preajmă, țiganii au încercat să scoată bucăți de fier de la nivelul acoperișului unei construcții, ce stă oricum să se prăbușească.

În acel moment, câteva bucăți de ciment s-au desprins și au căzut pe jos, dar nu era nicio persoană prin preajmă care să fie măcar amenințată în vreun fel.

Cu toate acestea, ca în povestea cu drobul de sare, pirandele au urlat din toți plămânii, puradeii au făcut ca toții dracii crescând volumul urletelor, iar șefii de trib s-au gândit că ar fi bine să solicite ajutor. Pentru ce, numai ei știu, că atât pompierii, cât și echipajul SMURD sau polițiștii au ars degeaba combustibilul până la fața locului.

Zeci de romi au apărut din întuneric în zona locuințelor din ghetto-ul de pe strada Macazului din Dej-Triaj și au început să vocifereze vrute și nevrute. Ba că-i noroi, ba că le e greu, ba că n-au curent sau apă, ori alte dotări. De parcă le-ar fi plătit vreodată, așa cum fac și oamenii normali. De cealaltă parte, puradeii au crezut că sunt la ceva ședințe foto și se cereau filmați și fotografiați, să fie și ei vedete pe la televizor.

Bineînțeles, echipajele de intervenție au făcut cale întoarsă din fața mulțimii nemulțumite de ”condițiile de trai”, iar cei care au alertat aiurea-n noapte autoritățile rămân nepedepsiți pentru că au dat o alarmă falsă.

Că doar ei sunt țigani și au drepturi. Că de obligații nu se pune problema, astea ne revin nouă, oamenilor normali.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. triajul spune

    nu au facut si nu fac parte din triaj ei sunt simplu str macazului, triajul are 2 strazi ceferistilor si drumul triajului unde sunt si au fost oameni gospodari si nu au cauzat niciodata scandal pana ia adus primarul pe acesti indivizi in zona asta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More