Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Șapte vagoane de tren au ars în gara Cluj-Napoca. Circulația trenurilor a fost dată peste cap

0 142

Un incendiu uriaș a izbucnit luni seara în gara din Cluj-Napoca, circulația trenurilor fiind perturbată după ce mai multe vagoane de tren au fost cuprinse de flăcări.

Din primele informații, incendiul a izbucnit la unele vagoane trase pe o linie dezafectată, fiind cuprinse de flăcări atât vagoane normale de călători, cât și din cele cu etaj.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a trimis mai multe autospeciale de stingere a incendiilor la fața locului, timp de aproximativ o oră zona fiind un adevărat câmp de luptă. Din cauza incendiului, traficul persoanelor și al personalului CFR în zonă a fost restricționat, cum a fost dată peste cap și circulația unor trenuri.

Astfel, trenurile programate să plece din gara Cluj au înregistrat întârzieri de cel puțin o oră. Este vorba despre interregio Cluj-Napoca – București (via Dej), trenul Cluj-Napoca – Dej și cel care pleca la Câmpia Turzii. De asemenea, au fost oprite pe linii și trenurile care trebuiau să sosească la Cluj-Napoca, până la finalizarea intervenției pompierilor.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, anunță autoritățile, care bănuiesc că incendiul ar fi izbucnit din cauza boschetarilor care își duc viața în gara din Cluj-Napoca. Aceștia obișnuiesc să se adăpostească la lăsarea serii în vagoanele trase pe linii dezafectate și, probabil, au încercat să se încălzească făcând foc în unul dintre compartimente.

Urmează ca polițiștii să investigheze, alături de pompieri, cauzele izbucnirii incendiului.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More