Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Sute de lampioane colorate au luminat cerul Clujului de Ziua Îndrăgostiților

0 63

sa iubim clujul - 5

Aproximativ 500 de persoane au luat parte sâmbătă, de Ziua Îndrăgostiților, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la un eveniment organizat de PNL Cluj, sub egida ”Să iubim Clujul”.

“E vorba de o acţiune din proiectul pe care îl avem la PNL, „Să iubim Clujul”. Noi iubim Clujul, cei de la PNL. Este o acţiune asumată politic. Astăzi, din păcate, Guvernul PSD şi PSD Cluj nu iubesc Clujul pentru că timp de trei ani şi jumătate Clujul a fost tăiat de la finanţări, a fost pedepsit pentru faptul că în alegeri clujenii nu au votat cu Victor Ponta”, a declarat senatorul Alin Tişe, iniţiatorul campaniei.

Acesta a mai adăugat că ”Prin această acţiune vrem să sensibilizăm Guvernul să iubească şi el Clujul. Fiecare persoană a pus o dorinţă pe care o înaintăm către Guvern, aceea de a susţine Clujul şi de a-l iubi: de la austostradă la centuri, spitale, şcoli, toate acesta sunt lucruri de care clujenii au nevoie. Cu alte cuvinte e o acţiune de sensibilizare a Guvernului, să iubească Clujul, îndeosebi PSD-ul, să ajutăm mai departe Clujul în proiectele lui”.

Numărul de persoane participante la această acțiune a depășit așteptările organizatorilor, care nu s-au pregătit decât cu 120 de lampioane, astfel că mulți dintre cei prezenți au fost nevoiți să asiste doar la spectacolul de lumină, neavând ocazia să lanseze și ei un lampion. Aceștia au putut, totuși, să scrie un bilețel, pe care au așternut o dorință în ceea ce privește proiectele de dezvoltare a Clujului.

Mai multe fotografii pe pagina de Facebook Să iubim Clujul

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More