Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

FOTO/VIDEO – Un TIR s-a făcut scrum pe centura municipiului Gherla

0 250

Un autotren, plin cu hârtie igienică, s-a făcut scrum, miercuri dimineața, pe centura municipiului Gherla. Șoferul mastodontului a reușit să se salveze în ultima clipă.

Aproximativ 250 de metri de parapeți de pe partea dreaptă a șoselei DN1 C au fost rupți de TIR. Unii martori povestesc că șoferul ar fi adormit, alții că ar fi tras dreapta de volan după ce a văzut că încărcătura îi este cuprinsă de incendiu.

ACTUALIZARE: Incendiul a izbucnit înainte de ora 10, fumul negru și gros provocat de flăcările uriașe putând fi văzut chiar din Dej, de la 15 kilometri distanță.

Șoferul autotrenului spune că a încărcat marfa de la Dej și se îndrepta spre Cluj-Napoca. La urcare pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, autotrenul a agățat cu roata din dreapta un parapet de beton de pe marginea unui podeț. Șoferul a încercat să redreseze camionul, însă a pierdut controlul volanului, iar remorca a agățat parapetul de metal de pe marginea drumului pe o distanță de zeci de metri.

Autotrenul s-a oprit apoi pe marginea drumului, fiind aproape să se răstoarne în râpă. În acel moment șoferul a coborât din cabină și a observat că iese fum de sub autovehicul, iar în câteva secunde au apărut și flăcările. Având în vedere încărcătura masivă de hârtie igienică, incendiul s-a generalizat rapid, tot TIR-ul fiind cuprins de flăcări.

Din cauza acestui incident, circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri mai bine de o oră în zona producerii incidentului, traficul fiind deviat prin centrul municipiului Gherla.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1156628754399890.1073742260.467241263338646&type=3

incendiu-tir (1) incendiu-tir (2)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More