Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fratele Ramonei Fabian: „A vorbit despre nuntă cu câteva ore înainte”

0 1.977

adio Ramona Fabian

Considerată cea mai frumoasă cântăreaţă de muzică populară, Ramona Fabian s-a stins din viaţă în floarea vârstei, într-un grav accident de circulaţie. Cutremurător, artista îşi făcuse planurile de nuntă chiar înainte de tragedie.

Fratele interpretei a povestit, pentru „Ring”, câteva detalii din ultimele ore de viaţă ale Ramonei. „Vineri seara, acum o săptămână, venise la Bucureşti să-şi conducă logodnicul la aeroport. Au ajuns la Otopeni pe la 19.30, ora de decolare fiind 21.30. Alin avea programat de mai mult timp un drum de câteva zile până în America. Abia plecase de la Londra când şi-a deschis telefonul pentru câteva zeci de secunde. Era unu şi un minut. Aştepta un «Te iubesc!» de la Ramona şi «Mi-e tare dor de tine!». Pe ecran i-au apărut însă zeci de SMS-uri prin care primea nenorocita de veste. Iubita lui tocmai se stingea în comuna Mihai Viteazul. A izbutit să se ţină tare şi în câteva ceasuri, numai el ştie cum a reuşit, a fost înapoi în ţară. Tragedia e cu atât mai mare cu cât chiar pe drum spre Bucureşti îşi făceau planurile de căsătorie, vorbeau despre câţi copii vor avea…”, ne spune, cu glasul stins, Adrian Fabian.

„Şi-ar fi dorit să vadă America”

Ramona a fost o persoană plină de viaţă, care emana în permanenţă veselie în jurul său, spun toţi cei care au cunoscut-o. „Ocrotea pe toată lumea. Era foarte bucuroasă că ultimul CD înregistrat era realizat împreună cu maestrul Botgros. Nu ştia să refuze pe nimeni atunci când era solicitată. Aşa a fost întotdeauna. Făcea tot posibilul să ajungă la evenimente. Alerga să facă lumea fericită pentru că viaţa ei era să cânte. Destinul a demonstrat că poţi pleca oricând pe ultimul drum. Şi-ar fi dorit să vadă şi ea America, dar nu avea viză. Asta a fost viaţa ei. Nici nu-mi vine să cred că a trecut deja o săptămână de când sora mea nu mai este. Parcă aştept s-o văd în orice moment”, încheie fratele Ramonei.

Sursa: www.ziarulring.ro

Emisiune In Memoriam Ramona Fabian la Hora TV

http://youtu.be/X271ULcC0tg

Citeste si: Mii de mesaje sfasietoare dupa trecerea in nefiinta a cantaretei Ramona Fabian

Artista de muzica populara, decedata intr-un accident rutier – VIDEO

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More